sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Synttärikahveja ja kirpparilöytöjä





Lauantai-ilta vierähti minun äitini syntymäpäivillä. Tässä pojat ovat juhlimassa mummiaan. Oliver halusi päästä osalliseksi juhlahumusta, joten poika oli hereillä kuusi tuntia putkeen. Ehdoton ennätys. Simon nautti suuresti, kun juhlissa oli monta, jolla oli aikaa ja haluja leikkiä ja jakaa huomiota. Ja paljon pullaa =)

Tänään oli vuorossa iso kirppis. Kaksi kertaa vuodessa järjestetään Porvoossa iso kirppis, myyjiä on lähemmäs 200. Se on must, pakko päästä. Kaksoset olivat mukana, mummu työnteli vaunuja ja minä shoppailin. Ei nyt kovin paljoa löytynyt, mutta kaikenlaista pientä kuitenkin. Kaksosille on vaikea löytää, kun haluaisi kaksi samantyyppistä. Simon sai pari kirjaa, pehmolelun, traktoripaidan, villapaidan, housut... ja tietysti dinosauruksen. Pojan uusi lemppariohjelma on Dinojuna, joka tulee arkiaamuisin kakkoselta. Yhden neuleen löysin kaksosille, meillä sattuu olemaan samanlainen jo Simonin jäljiltä. Joten nyt on molemmille samanlaiset =)

4 kommenttia:

  1. Luulen että bongasin teidät! :) jotenkin näkee kaikki kaksoset kuin itelläkin kotona :)
    Löytyy sellainen fb-ryhmä kuin tuplien lastentarvikekirppis, oletko mukana siinä? Sieltä olen itse löytänyt kaksi samanlaista, mutta meillä pääosin erilaiset vaatteet, tyttö ja poika meillä.

    VastaaPoista
  2. kiitos vinkistä, olen löytänyt tuon sivuston jo =) ja tilannutkin sitä kautta. Olisit vetänyt hihasta jos bongasit ;) ajattelin kyllä aluksi, että ei sillä niin väliä ovatko samanlaisissa vaatteissa, mutta jotenkin on niin kiva kuitenkin mätsäillä. Varmasti vielä enemmän, kun ovat samaa sukupuolta. Toki käytämme myös isoveljen vanhoja vaatteita, joita ei ole tuplittain.

    VastaaPoista
  3. Noh löysin tämä sinun blogi eilen, mutta näin jälkikäteen voin todeta että näin mummun työntämässä vaunuja :) yllättävän moni kaksoispari oli liikenteessä :) meillä poika ollut aina vähän isompi kuin tyttö niin meillä hän on käyttänyt vaatteet ensin, ihan kätevää ;)
    Itse olin liikkeellä ilman lapsia, mies hoiti kotona.

    VastaaPoista
  4. Mummu oli mukana joo =) En olisi muuten ottanut lapsia mukaan. Päätin tehdä näin, jotta isoveli sai laatuaikaa muutaman tunnin =)

    VastaaPoista