maanantai 23. syyskuuta 2013

pakko hehkuttaa - ihan vähän =)

Toinen viikko Yksin kotona kolmen kanssa on alkanut. Ja alkoikin hyvin. Pakko on hehkuttaa edes vähän. Mä olen nukkunut viime yönä seitsemän tuntia, jippii! Pikkupojat nukkuivat 22-07.15 yhdellä lyhyellä syötöllä. En valita, tähän olen tyytyväinen. Simon nukkui 7.30 asti, joten hyvin hänkin. Ehkä rytmi löytyy vähitellen.

Aamukin on ollut erittäin rauhallinen ja nyt pohdinnan alla on kysymys, lähteäkö ulos sateeseen vaiko ei. Poimin kyllä jo reippaasti sadevaatteet esille esikoiselle, mutta nyt vauvat nukahtivat sisälle, joten ehkä me sittenkin väritetään ja leikitään täällä sisällä. Vähän myöhemmin ulos...

Ensimmäinen viikko yksin kotona sujui oikein kivasti. Meillä oli aika paljon ohjelmaa, joten aika meni nopeasti. Tiistaina kävimme neuvolassa ja shoppailimme Porvoossa. Lounas kaupungilla kuului tietenkin asiaan. Keskiviikkona moikkasimme työkavereitani. Ja torstaina suuntasimme minun siskoni luo Helsinkiin. Matkustaminen on helppoa, kun kaksoset nukkuvat kaikki automatkat. Tavaraa tosin on mukana takakontillinen, kun jonnekin lähtee.

Tässä mukana muutama syksyinen kuva, pakko hyväksyä että esiin on kaivettava niin haalarit kuin pipotkin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti