torstai 19. joulukuuta 2013

Koulujen joulujuhlat

Huomenna olisi koulun joulujuhlat. Jotenkin erittäin kaukainen ajatus. Ihan ulkona koko koulumaailmasta. Samalla on mieleen iskenyt myös ihan liian aikainen haikeus. Olen ollut kotona jo puoli vuotta. Jos ei lottovoittoa tule, töihin on palattava tammikuussa 2015. Kolmasosa tästä lomasta on siis jo mennyt. Ihan hirveää, miten hirveän nopeasti.

Joulujuhlapäivällä tulee aina olemaan tietynlainen merkitys viime vuoden jälkeen. Nyt on kulunut vuosi siitä, kun menin joulujuhlista kotiin. Erittäin tyytyväisenä, olinhan juuri yllättänyt oppilaani tanssimalla gangnam stylea. Edessä olisi muutama viikko vapaata, saisimme olla kaikki päivät yhdessä pojan kanssa. Se oli tärkeää, sillä tarhan aloittaminen oli itselleni kriisi, olisinhan halunnut olla itse kotona poikaa hoitamassa. Ja kun tulin juhlista kotiin tein testin, joka näytti kaksi viivaa. Minä, joka jossain vaiheessa jo pelkäsin lapsettomuuden mahdollisuutta, odotin toista lasta. Mikä maailman paras aloitus lomalle <3 sitähän en vielä silloin tiennyt, etä meille olikin iskenyt tuplapotti! Mutta parempaa alkua joululomalle on mahdotonta ajatella. Ja siitä on nyt jo vuosi....

Kaikille oppilaille toivotan oikein hyvää lomaa, nauttikaa vapaistanne. Täällä loma jatkuu, joten sinänsä ei tunnu huomenna erityiseltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti