sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Erittäin tylsä viikko

Tämä viikko on ollut jotenkin erittäin tylsä. Pojilla pientä flunssaa muttei pahempaa. Mutta olemme olleet löhes vaan kotona, joten ihan hitsin tylsää. Onneksi oli sentään perjantain kerho ja isovanhemmat ja veljeni ovat kyläilleet.

Eilisen päivän vietimme anoppilassa valmiin ruokapöydän äärellä. Nyt porisee padassa iso stsi hirvenlihaa ja tämän päivän ruoka sujahtaa kohta uuniin. Lauantaimakkaraa siivuina paistettuna ja uunivuoassa juuston ja aurinkokuivattujen tomaattien kanssa. Lisäksi wokkivihanneksia ja kermaperunoita. Ihan ekaa kertaa =)

Tässä vähän kuvia tältä viikolta









Simon on keksinyt, että tietokoneella on kiva kirjoittaa. Tyhjä sivu vaan ja poika "kirjoittaa2 kirjeen vaikka palomies Samille.
Pakettinaru on ollut kovassa käytössä, kun sitä on vedetty huonekalusta toiseen. Simon käyttää sitä myös veljiensä hinaamiseen.
Kaikki kolme koossa, pikkuveljet kuuntelevat isoveljensä höpötystä.
Oliver jumppaa, jaloissa on voimaa kun jaksaa tällaiseenkin asentoon itsensä laittaa. Halu kontata on kova, ei vaan vielä pääse eteenpäin.

Tässäpä tämä, ensi viikkoon taas!

1 kommentti:

  1. Dom far ju i väg med full fart redan! Bra att det finns en storebror som kan hjälpa till med att hålla koll på yrvädren :-)

    VastaaPoista