keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

laatuaikaa jokaiselle

Tällä viikolla lapset ovat vuorotellen saaneet hieman "omaa" aikaa äidin kanssa. Ja itse asiassa myös isin. Simon viettää nytkin isin kanssa laatuaikaa, kannustaen Akillesta.
Anopilla on lomaa tällä viikolla, joten pyynnöstä olen sitten lainannut lapsiani famolle ja fafalle =)

Maanantaina Simon vietti melkein koko päivän famolla ja fafalla. Vein pojan aamulla ja isi haki kotimatkalla kotiin. Oli muuten eka kerta kaksosten syntymän jälkeen, kun Simon kyläili yksin jossain. Ja hauskaahan sillä oli. Tottakai poika saa tulevaisuudessakin kyläillä isovanhempien ja muiden luona, mutta päivä vakuutti minut siitä ettei todellakaan ole mitään syytä laittaa poikaa hoitoon. Itselläni oli ihan urpo olo olla kotona ilman Simonia. Poika ei todellakaan vie yhtään energiaa vaan antaa sitä joka hetki.

Tiistaina vaihdoimme poikia. Kaksoset jäivät kotiin ja Me lähdimme Simonin kanssa shoppailemaan Jumboon. Jippii!!!! Mä olin niiiiin kaivannut sitä paikkaa, koko sielu lepäsi.





Tässä oli Simonin ostokset. Ilmoitti jo autossa, että ostetaan sitten Angry birds-sukat. Palomies Sami pysyi kämmenissä koko reissun ja kotimatkan. Tarrat löysimme ihan sattumalta.

Ja tässä Simonin valinnat pikkuveljille. Koirat poika bongasi jo ekassa kaupassa ja ne piti EHDOTTOMASTI viedä lahjaksi veljille.



Äidille tärkeintä oli että löysimme erittäin edullisesti takki ja housut yhdistelmän Simonille ensi talveksi.

Tässä vähän uusia kuvia jätkistä taas.








Oliverista tuli kissa ja Walter löysi tiensä pöydän alle. Walterilla on siis kuvissa vihreä body ja Oliverilla siniturkoosi.

Ai niin, ollaan me tietysti myös vispattu ja vatkattu ja herkuteltu. Tällä kertaa pannukakulla. Tässä todiste =)















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti