keskiviikko 26. helmikuuta 2014

söpöläiset







Tässä ainakin minun mielestäni varsin hurmaavia kuvia. Ja kaikkihan näkevät että ensimmäisessä kuvassa Simon tekee piruetin. Näistäkin kuvista huomaa hyvin kaksosten välisen kuvauksellisen eron. Walter väläyttää aina kuvaan hymyn ja Oliver jonkinlaisen pelleilmeen.

Kaikella on puolensa. Haikailen jo nyt pikkuvauva.-ajan perään. Mutta toisaalta nyt huomaa jo suuren eron, miten helppoa on olla vaikka koko ilta yksin tämän klaanin kanssa. Vielä muutama kuukausi sitten piti vähän säätää, jos mies oli jossain. Nyt kaikki sujuu ongelmitta ja rauhallisesti. Tänäänkin meillä oli kivaa Simonin huoneessa, kun syötiin vähän pop cornia ja juotiin mehua, kaksoset olivat hengessä muana ja puuhastelivat lattialla.

Jos valkoisiin hätävalheisiin on uskomista, on meidän isi nykyään lähes työnarkomaani. Koko lauantain se oli töissä ja tänään lähti vielä illaksi takaisin töihin. Kumma kyllä, juuri näinä päivinä on ollut Akilleksen ottelu. Ja valheet ovat vain poikaa varten, Simon kun muuten lähtisi väkisin mukaan. Muutama viikko vielä niin on tämän kauden ottelut pelattu. Ja isi taas normaalisti töissä eikä näin kummallisiin aikoihin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti