sunnuntai 16. helmikuuta 2014

puuhaa täynnä koko viikko

Tämä viikko onkin ollut sellainen, että koko viikko on ollut täynnä mukavaa puuhaa. Ainoastaan tiistai oli ihan tyhjä ja pelkkää löhöilyä ja ulkoilua. Vihdoin oli nollakeli ja kaikki lapset terveitä, joten saimme jopa lumilyhdyn tehtyä.

Keskiviikkona oli mummolapäivä. Melkein koko päivän vietimme vanhempieni luona Loviisassa. Ohjelmassa oli leikkiä, kitaran soittoa, hampurilaisen syöntiä, ulkoilua....








Torstaina kävimme vanhalla työpaikallani Espoossa moikkaamassa. Muutama tunti vierähti nopeasti, kun oli paljon viihdyttäviä tätejä ja setiä. Lopuksi kävimme vielä lähikaupassa ja Simon sai ensimmäisen kerran kävellä oman pienen kärryn kanssa. Sen tiesivätkin sitten kyllä kaikki kaupassa, sen verran ylpeästi kertoi. Ilmoitti minullekin vain "laita sinne Simonin kärryyn"





Perjantaina oli taas kerhopäivä. Siellä on aina yhtä kivaa.









 Perjantaina kävimme illalla vielä Simonin kanssa katsomassa vanhojen tansseja. Simonin serkku oli mukana tanssimassa. Nätisti poika istui koko esityksen ajan ja tykkäsi musiikista. Jossain vaiheessa kun musiikki hiljeni kajahti salissa Simonin ääni, "taputtaa". Vaikka puhuikin ensin että mennään muumeihin =) Lopulta poika oli hurmannut tanssijatytötkin niin, että tytöt antoivat ilmapalloja ja halusivat poseerata pojan kanssa =)










Lauantai menikin vieraiden kanssa puuhastellessa. Siskoni kävi avomiehensä kanssa ja illalla vielä mummu ja mofa tulivat kahville. Simon sai nyt myös himoitsemansa nosturin.




Nyt isi ja poika kannustavat Akillesta, makaronilaatikko on uunissa, pikkupojat ovat nukkuneet vaunuissa useamman tunnin, äitikin ehti levätä vähän ja illalla saamme vielä naapurit kahville. Sitten taitaakin olla tämä viikko paketissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti