tiistai 25. helmikuuta 2014

puhtaalta tuoksuva koti

Tämän illan olemme viettäneet anoppilassa evakossa. Siivooja kävi nimittäin kiillottamassa kotiamme. Loput palvelusetelirahat paloivat siis tänään. Ja tällä kerralla tulos on paljon parempi, ensimmäinen firma teki niiiin huona työtä, mutta nyt täällä on varsin puhdasta, saunaa myöten.

Siivottu koti, siisti koti. Sain useamman kommentin kun aloin odottaa kaksosia että nyt saat kyllä luvan luopua siisteysstandardeista. No pöh, Miksi? Pölyt valitettavasti kertyvät kyllä toisinaan, mutta yhtään enempää en kestä tavaroita ympäriinsä tai sotkuisuutta. Ja kyllähän tässä kotona ollessa on aikaa siivota leluja paikoilleen tarpeen mukaan. Sehän käy yhteisestä puuhasta. Mä olen aika huono leikkimään, joten mulle sopii hyvin, että lapset leikkivät ja mä kuljen perässä ja teen siivoamisesta leikin. Jos univajetta on kertynyt ja välillä väsyttää, niin se ei kovin paljoa vaikuta mielentilaani, mutta jos kotona on tavarat levällään niin heti alkaa ärsytyskäyrä nousta. Yksi leikki voi olla kesken, mutta ei niin että joka huoneessa on jotakin tai että tavaroita on ripoteltu pitkin taloa. En vaan kestä! Eikä siivoamisesta todellakaan tarvitse stressiä ottaa, kun koko ajan vähän poimii niin ei koskaan räjähdä homma käsiin. Eli ei koskaan tarvitse siivota. Tämä on edelleen filosofiani =)

Palataan vielä vähän menneisiin päiviin.
lauantain vietimme mummolassa poikien kanssa, kun isi oli bandyreissulla. Shoppailua Loviisassa (aina sieltä jotain pientä saattaa löytää) ja löhöilyä vanhempieni luona.

Sunnuntaina sain levätä 2,5 tuntia!!!!! Pikkupojat nukkuivat ja Johan oli Simonin kanssa. Ei uni jostain syystä oikein tullut, mutta lepäilin koko ajan kuitenkin. Viikko lopetettiin vielä syömällä pannukakkua.

Maanantaina Johan piti vapaapäivän. Me livahdimmekin Simonin kanssa viettämään laatuaikaa. Kävimme katsastamassa autoni, kahvittelimme, ostimme vähän vaatteita ja teimme viikon ruokaostokset. Ihan kahdestaan!

Näin siis täällä, palataan taas pian!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti