perjantai 14. kesäkuuta 2013

30-v taittui

No niin, kaksi viikkoa lomaa pian takana. Hyvin aika kuluu lomallakin. Tällä viikolla varmasti pitäisi tuntea itsensä paljon vanhemmaksi, alkoihin uusi vuosikymmen. Suuremmat juhlat jäivät järjestämättä, sillä itseni lisäksi lähipiirissä on monta muutakin, jolta olisi alkholit jääneet väliin joka tapauksessa. Kahvit tottakai järjestin, sillä kakkujuhlien järjestäminen on yksi lempipuuhistani. Ja niin juhlia oli kaksin kappalein. Perjantaina ensin naapurit sekä muut kaverit kokoontuivat. Lapsia oli paaaaljon, vilskettä riitti =)
Sunnuntaina vieraiksi saapuivat molempien vanhemmat, siskoni ja veljeni sekä muutama muu tuttu. Tällaiset kestit piristävät kovasti. Eivät tuota stressiä lainkaan, sillä olen aina tykännyt kekkereillä käymisestä sekä niiden järjestämisestä. yhdessä pojan kanssa leivoimme kakut ja keksit, joten meillä riitti puuhaa moneksi päiväksi.
Kolmen kympin rajapyykki ei tuota kriisiä. Täytän oikein mielelläni 30-v. Tämä ikä on paljon parempi, esimerkiksi teini ja 15 vee en haluaisi olla uudestaan.
Tosin välillä melkein pelottaa. Kaikki asiat ovat menneet niin putkeen, melkein kuin olisi elänyt kuplassa tai pumpulissa. Suurin haaveeni oli mennä naimisiin ja saada lapsia. Sen lisäksi ehkä omakotitalo. Ja jos vaikka vielä työ opettajana. ja hitto, olen saanut kaiken. Ei voi olla kuin tyytyväinen ja onnellinen ja pitää huolta siitä minkä on saanut. Toki ympärilläni on ollut surua sekä ongelmia. Ehkä tehtäväni onkin olla vahva ja läsnä silloin kun muut kaipaavat tukea. Se ei tarkoita, että olisin aina vahva, mutta tarkoitan siis että voin ottaa voimani käyttöön, jos niistä on apua jollekin.

Tällaista ikäpohdintaa tällä erää. Toivottavasti helteet palaavat pian =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti