keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Juhlahumua ja kesäteatteria

Kesä jatkuu, vaikka nyt kelit ovat olleet vähän vilpoisempia.

poika on nyt sisäistänyt, että meillä aina  leivotaan. Sattui niin, että ensin yksi viikonloppu meni omiin 30-v kekkereihin ja heti seuraavalla viikolla leivoimme siskoni valmistujaisiin. Joten kakkuja on tehtailtu. Poika seisoikin sitten jo aamusta muffinssipellit sylissä ja ilmoitti "leipoo kakku uuniin". Hyvä, kun on iinnokas apulainen. Tosin hieman sotkuista välillä puuhastelumme, mutta kivaa joka tapauksessa, äkkiäkös vähän jauhoja ja sokeria lattialta pyyhkiii.... No, parin viikon päästä pojan omat synttärit, joten silloin taas kakkutehdas pystyyn...

Eilen koimme taas monta uutta asiaa. Suuntasimme taas Helsinkiin, tällä kertaa tosin ihan vain huvin vuoksi. Ensin hieman shoppailuja. Välikausihaalari oli jo alennuksessa ja vauvoille löytyy nyt muutama tuttipullo ja tutti. Ja mummu osti toisen sitterin, joten nyt taitaa löytyä kaikki tarvittava.... Kun minun siskoni lopetti päivän työt suuntasimme pizzeria Dennikseen Töölöntorille. Tarkoitus oli syödä Picnicissä, mutta koska poika oli niin innoissaan ratikoista oli "pakko" mennä muutaman korttelin päähän syömään, jotta saimme pienen ratikka-ajelun ohjlemaan. Ajelu oli pojan ensimmäinen. Dennis oli muutenkin hyvä vaihtoehto, siellä oli hieno leikkipiste pallomerineen. Joten iloinen ruokahetki oli taattu.
Illalla oli edessä vielä suurempi elämys. Poika pääsi ensimmäistä kertaa kesäteatteriin, tai yleensä teatteriin. Espoossa oli näytelmänä Folk o rövare i Kamomillastad, eli saimme seurata rosvojen Kasper, Jesper ja Joonatan touhuja. Pienestä sateesta huolimatta ilta sujui hyvin. Simon jaksoi hyvin seurata ja istua koko näytelmän ajan (tosin pituus oli vain 1,5 tuntia ja välissä vielä tauko.Tästä on kuitenkin hyvä aloittaa kulttuurikasvatus ;)

Juhannusta kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti