tiistai 12. marraskuuta 2013

Neuvolapäivä

Yksi kuukauden kohokohdista on neuvolapäivä. Tietysti on kiva tietää paljonko jössikät ovat kasvaneet. Ja hehän ovat. walter painaa 7,2kg ja Oliverkin 6,6kg. Ei enää ihan pieniä =) Ei kumma, että on varsin työlästä kantaa molempien autokaukaloita...

Mutta on neuvolapäivä muutenkin kiva. On aina kiva mennä kaupungille hillumaan. Senhän me osaamme Simonin kanssa.  Mummu piti meille seuraa. Ensin oli neuvola. Molemmat vauvat saivat muutaman piikin, mutta harmitus meni pian ohi. Muuten he olivat hyvällä tuulella ja hurmasivat neuvolatädin.

Neuvolan jälkeen pikkuiset nukahtivat heti vaunuihin ja me muut shoppailimme ja lounastimme. Simon ilmoitti jo aamulla, "jee, Simon hampurilainen ja ranskiksii" Lounas Hesessä siis =)

Ehdimme koluta kaikki Porvoon keskustan kaupat lähestulkoon. Ainainen lemppari ja pakko on Lindex. Ja harvoin se pettää. Taas oli hyvä tarjous, kaikki Muumi-vaatteet puoleen hintaan. Jippii!!!

Pari tuntia myöhemmin suuntasimme kotiin. Pojat kitisivät hieman piikkien jälkimainingeissa, mutta maidon ja yhden supparin jälkeen oli tirsojen paikka. Oliver on jo nukkunut yli kolme tuntia, apkko herättää kohta. Walterille riitti puolitoista tuntia.

Tässä meidän triomme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti