sunnuntai 24. marraskuuta 2013

sunnuntai

Meillä on takana useampi hyvä yö. Aamullakin kuvittelin herääväni noin kolmelta ja totesin kellon olevan puoli kuusi. Sekä eilen että tänään olemme kaikki kömpineet sängystä vasta kahdeksalta. Jeee!!!!

Päiväunet eivät tällä erää ole poikiemme heiniä. Maanantain jälkeen eivät kumpikaan ole ottaneet kunnon tirsoja kuin muutaman kerran. Muuten pojat ovat ottaneet vain sellaisia puolen tunnin pätkiä. Jokin jakso tämäkin.

Sunnuntai alkoi omalta osaltani joululahjamarkkinoilla nuorisoseurantalolla. Muutama lahja tarttui mukaan.

Iltapäivällä suuntasin Simonin kanssa shoppailemaan. Simonille oli hankittava talvikengät. Stadiumilta sellaiset löytyivätkin. Hienot ja varsin edullisetkin. samoin löytyi sininen sählypallo, sitä Simon kantoi omassa pussissa loppumatkan. Muutamat housut henkka maukasta pikkupojille, sillä meillä oli puutetta vaatteista. Meillä on liian vähän housuja joka koossa. Ihan uskomatonta!

Vielä viikon ruoat Lidlistä ja pitsat matkalla mukaan. Pitsat maistuivat ja Simon oli haltioissaan päivän ruokavalinnasta.

Simon on ihan oikeasti huippukivaa shoppailuseuraa. Ei valita eikä vaadi, vaan nauraa ja käppäilee mukana. Tiger-kaupassa pysähtyi yhtäkkiä yhden hyllyn luona ja tuijotti eteensä. Pääsi ihaileva huokaus, "elefantti". Niinpä eläinkokoelma karttui isolla muovisella elefantilla. Kolmen euron panostus on poikinut jo tänä iltana, rakas on fantti =)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti