sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Ihanaa olla ilman ohjelmaa

On kiva kun on paljon tekemistä ja ohjelmaa, mutta välillä on kiva kun on tällaisiakin viikonloppuja jolloin ei ole yhtään suunniteltua ohjelmaa. Saa olla ja tehdä mitä lystää ja puuhastella kaikessa rauhassa.

Tänään kokeilin salamapullia. Löysin vahingossa reseptin, jossa pullat tehtiin leivinjauheella. ajattelin, että siinä olisi sauma saada tuoretta pullaa gluteenittomillakin jauhoilla. Mutta eipä noita voi pulliksi kutsua. Ihan ok syötäviä, mutta kyllä ne ennemmin olivat muffinssin näköisiä ja makuisia.

Ruokakaupassa kävimme Simonin kanssa. Yksi ja ainut asia oli kaikista tärkein. Piti ostaa paljon banaaneja. Niitä hankittiinkin sen verran, että voisi kuvitella että luonamme asuu apinoita. Ei sentään, ihan vaan kolme poikaa, joille kaikille maistuu banaani. Pienet pojat syövät banaanin hujauksessa, riittää kun haarukalla vähän survoo. Muutenkin ruoka maistuu. Ja ylpeyttäni voin todeta, että tällä kertaa olen tehnyt kaikki soseet itse. Tai melkein. Pari kertaa olen antanut kaupan sosetta, kun olemme kyläilleet. Sinne uppoaa peruna, porkkana, bataatti, kesäkurpitsa ja ennen kaikkea parsakaali.


Ihan aina soseet eivät vielä mene oikeaan osoitteeseen...


 Tässä meidän ei enää niin pienet pojat, iloiset velikullat =)


Ja isoveli, joka näyttää mallia miten pidetään hevisaurus-diskot keittiössä ja soitetaan vielä ilmakitaraa



Ja tässä uusin hitti, kaksoset tykkäävät istua kävelytuolissa ja Walter pääsee jo menemäänkin sillä, tosin vain taaksepäin....





Että näin tällä erää. Pian saattaa olla vauhtia luvassa, kunhan vauhti kiihtyy =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti