keskiviikko 1. tammikuuta 2014

yhteinen aika on laatuaikaa

Vuoden ensimmäinen päivä, tervetuloa vuosi 2014 =)

Mikä on parasta laatuaikaa? No tietysti se, että koko perheellä on ollut moooonta vapaapäivää. Johan on ollut vapaana joulun jälkeen, joten yli viikko on hemmoteltu yhteisillä rauhallisilla aamuilla ja leppoisalla yhteiselolla. Parasta aikaa ovat nimen omaan aamut, nyt kun kaikki pojat ovat nukkuneet aamulla yli kahdeksaan. Loikoilla koko perhe sängyssä jonnekin lähemmäs yhdeksää, luksusta. Kompensoi hieman sitäkin, että pikkupojat ovat nukkunet varsin huonosti viime aikoina, mutta kun saa olla vaakatasossa tarpeksi monta tuntia niin jaksaa silti.
Mun on hieman vaikea ymmärtää, miksi perheille ja parisuhteille on niin riskialtista aikaa joulu, kesälomat ja muu aika jolloin on aikaa olla yhdessä. Juuri silloinhan parisuhde ja perhe-elämä kukoistavat, kun on aikaa nauttia.
Huomenna alkaa taas arki. Tosin perjantaiksi on suunniteltu shoppailua äitini ja siskoni kanssa ja sitten onkin jo viikonloppu ja taas vapaa maanantai. Joten varsin kevyesti alkaa arki tänä vuonna =)

Tässä meidän triomme tänään =)






Ja Simonin osoitus hellyydestä, lippa vinossa ja suu kakussa


Ja koska Simonin kanssa istuu Walter niin tasapuolisuuden vuoksi vielä Oliver toivottaa hyvää uutta vuotta vilkuttaen =)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti