maanantai 6. tammikuuta 2014

viikonloppu meni ja kuitenkin jatkuu

Maanantai, mutta vähän kuin sunnuntai =)

Kivoja nämä arkipyhät, kun saa vapaapäiviä koko perheelle.
Perjantaina oli vuorossa shoppailua. Tällä kertaa annoimme mahdollisuuden Sellolle. Paikka ihan ok ja päivä meni erittäin mukavasti, mutta kyllä Jumbo on vielä ennemmän minun makuuni. Pohdinkin, että pitäisikö tehdä vielä retki Jumboon näin alennusaikoihin.... Pojat ovat ehdottomasti tulleet äitiinsä shoppilujen suhteen. Ei pienintäkään kitinää reissun aikana. Kauppakärryissä on kiva katsella maailman menoja ja kauppakeskuksessa on kivoja lamppuja, ilmavaa ja paljon ihmisiä. ja unikin maittaa kärryissä silloin tällöin. Ja nyt on kaikille pojille talvihaalarit täksi ja ensi talveksi, hienot ovat. Mummun sponsoroimat =) Äitini ja siskoni olivat mukana Sellossa, joten kunnon klaani meitä olikin =)

Perjantai-iltana äiti ja sisko jäivätkin vielä lapsenvahdeiksi ja me livistimme Porvooseen syömään. Kävimme testaamassa Vanhan Apoteekin. Ihan ok paikka, mutta enemmän seurustelupaikka kuin ruokaravintola.

Sisko jäi vielä yökylään ja vietti lasten kanssa aikaa lauantai-aamupäivän. Simon tohkeissaan kun oli leikkiseuraa.
Lauantai-iltana mies oli kaverieneen grillailemassa ja vaimot kokoontuivat illanistujaisiin lasten kanssa. Vilinää riitti, kun paikalla oli kuusi äitiä ja neljätoista lasta. Kiva ilta!

Sunnuntai olikin sitten varsin rauhallinen, ainoastaan ruokakaupassa kävimme Simonin kanssa.

Tämän päivän jälkeen joulu on kai sitten virallisesti kokonaan ohitettu. Nyt voi odottaa kesää ;)

Mukavaa loppiaista kaikille!


Kyllä aika muuten rientää, mamman murukin on jo 2,5 vuotias.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti