sunnuntai 5. toukokuuta 2013

rantapallo vuosimallia 2013

Jos tällä kertaa keskittyisi kirjoituksessaan itseensä ;)
Viikkoja nyt kasassa 24+1. Mihin hitsiin aika taas karkaa? Heti, kun selvisi että kyseessä on kaksosraskaus alkoivat pelottelut siitä, miten vauvat saattavat syntyä etuajassa. Tosin samaan hengenvetoon todettiin, että tänä päivänä hoito on niin hienoa, että jos kaikki muuten menee hyvin, niin ei ole suurempaa kriisiä syntyä keskosena. Kaikki mikä menee yli viikon 30 on kotiinpäin. Siis viikko 30, siihen on vain jokunen hassu viikko. No, toivomme tietysti että vauvat jaksavat mahassa viihtyä kauemminkin. Eikä tähän asti vielä mikään ole viitannut ennenaikaisuuteen. Joka tapauksessa viikot kuluvat erittäin nopeaan tahtiin. Huh! Ja siis samalla tietysti lisääntyy uteliaisuus. Minkälaisia nuo kaksi tyyppiä sitten ovat. Ainakin kovia potkijoita =)

Täytyy toivoa, että olo pysyy näin hyvänä vielä useamman viikon ajan. Vikoja ei ole minkäänlaisia eikä olo edes ole kömpelö vielä. Täytyy sanoa, että sen jälkeen kun pahoinvointi hellitti niin tämä odotushan on ollut tälläkin kertaa pelkkää juhlaa. Muutaman kuukauden ajan ehdin tietysti kiroilla, että onneksi ei enää ikinä ;) Niin tosin tein ensimmäisenkin raskauden alkuaikoina eikä päätös (tai maanittelu) silloinkaan ollut lopullinen. Silloin tosin tiesin jo heti, että kyllä me niitä sisaruksia tulemme toivomaan. Nyt päätös saattaa pitää paremmin ;)

Tässä siis vielä tämänhetkistä kuvaa kasvavasta rantapallosta ja sen kantajasta.




1 kommentti:

  1. No joo, itse tiedän useammat kaksoset jotka ovat syntyneet täysiaikaisina. Tosin teillä voi tietysti vaikuttaa se että on sama istukka (mikäli olen tulkinnut oikein?). Mutta joo, kannattaahan siihen varautua että saattavat tulla maailmaan etuajassa. :)
    -Johanna-

    VastaaPoista