perjantai 31. toukokuuta 2013

vähitellen lomafiiliksissä

Heippa vaan!

Täällä vähitellen kynnet on lakattu ja huomiset vaatteet suunniteltu. Huomenna on kevätjuhlapäivä. Jo joutui armas aika.....
Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että tänään oli pojan viimeinen tarhapäivä ainakin puoleentoista vuoteen. Nyt mamman muru jää taas kotiin. Ah, ih ja ihkuu!!!!!! Tarhavuosi on mennyt erittäin hyvin ja itselläkin töissä on ollut ihan mukavaa. MUTTA mikään ei voita sitä, että nyt alkaa taas kotiäitiys. Ja toivottavasti jaksan (vielä ei ole minkäänlaisia ongelmia) pari kuukautta nyt antaa kaiken huomion esikoiselleni ja hemmotella äidin kaikella huomiolla. Yksinkertaisesti tankata rakkautta.
Loma tarkoittaa sitä, että kellon ja kalenterin voi hukata ja elämää saa elellä omaan tahtiin ja tehdä vain kivoja juttuja. Syödä jätskiä auringossa ja mennä jonnekin vain jos tekee mieli. Aloitimme jo tänään tämän elämän (rehellisesti, vähän noin me tosin eletään aina...). Lämpimässä ilmassa ei tehnyt mieli kanakastiketta ja riisiä, joten ex tempore hyppäsimem pojan kanssa autoon ja haimme grillievästä. Ja mukaan tarttui tietenkin jätskit. Alla oleva kuva onkin otettu jätskiä nautiskellessa. Vähänkö on kesäisää ja ihanaa. Toinen kuva on otettu eilen, kun olimme lähdössä päiväkodin kevätjuhliin. Sielläkin pääsin tirauttamaan pari kyyneltä ;)

Nauttikaa kaikki muutkin kesästä!





1 kommentti:

  1. Oikein hyvää lomaa ja jaksamista! Nauttikaa kesästä :)

    VastaaPoista