sunnuntai 4. elokuuta 2013

Eipä mitään uutta....

Toiveissa olisi, että vähitellen saisin tänne postattua uutisen, että pojat ovat syntyneet. Mutta ei vielä. Täällä me puuhastellaan hissukseen ja odottelemme h-hetkeä. Kai se koittaa, kohta! Tällä erää näyttää siltä, että pojat saattavat lähennellä 3,5 kiloa per nuppi. Joten ihan minivauvoja ei ole luvassa. Koosta huolimatta mahtuvat kyllä liikkumaan, eilenkin mahassa oli kahden jäbän varsinainen diskotanssi meneillään.

Olemme me kaikkea pientä puuhaa keksineet pojan kanssa tälläkin viikolla. Sekä maanantaina että tiistaina oli Helsingissä kontrolli, joten mummu lapsenvahtina suuntasimme seikkailemaan. Tistaina kävimme moikkaamassa siskoani Ruoholahdessa. Simon pääsi sekä bussin että metron kyytiin. Jännää!

Eilen hyppäsimme pojan kanssa ex tempore autoon ja lähdimme pienelle ajelulle. Ajelimme vain noin vartin päähän kotoa, mutta näimme maisemia joita muiten ei tule katsastettua. Yleensä tulee aina lähdettyä toiseen suuntaan. Nyt ajoimme ihan maaseudulla ja näimme sekä heppoja että lampaita. Hyppäsimme aina ulos autosta moikkaamaan, kun näimme jotain kivaa. Bää ja ihahhahaaaaa! Samalla näimme myös kivan kahvilan ja poikkesimme tietysti jätskille ja tötterölle =) Voi miten hauskaa on lomailu ja kaikenlaisen pienen ohjelman keksiminen!

Kuvassa maailman parasta matkailu- ja lomailuseuraa. Aina yhtä innoissaan kaikesta. Jännää! Kyllä! Mukaan! Ja taas mennään =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti