lauantai 20. huhtikuuta 2013

lapsen ensimmäinen konsertti

Viikonloppuja kaikille!
Meidän viikonloppumme alkoi mukavasti. Eilen hain pojan tarhasta. Meneillään oli minidisco. Mankassa musaa ja lattialla tanssivia lapsia. Simon nautti koko sydämestään. Kädet ja jalat vispasivat musiikin tahdissa. Illalla vielä Voice, niin perjantain musiikkipitoinen ohjelma oli paketissa.
Tänään pääsimme vihdoin konserttiin. Olen jo jonkun aikaa pitänyt silmiä ja korvia auki milloin jokin lapsille suunnattu konsertti pidettäisiin seuduillamme. Lauantaiaamupäivän kunniaksi Sipoossa oli konsertti. Sinne siis! Robin Hund och hans glada orkester viihdytti lapsia ja lapset pomppivat ja taputtivat. Ihanaa ohjelmaa ja tämä oli vielä ilmainen konsertti ja lopuksi vielä tarjoiltiin mehua ja keksejä. Täydellistä! Poika on ainakin joissakin asioissa luultavasti tullut äitiinsä. Veri veti hirmuisesti lavalle. Vähän oli hankalaa pysyä katsomossa tai lattialla, kun mieluiten hän olisi mennyt lavalle jammailemaan. Kompromissina seisoimme sitten lavan rappusilla ja rummutimme lavan reunaa. Ehkä me muutaman vuoden päästä voimme yhdessä näytellä, jos veri vielä silloin vetää esiintymään. Olen itse näytellyt kesäteatterissa nuorempana eikä se polte ole minnekään kadonnut, hieman vain sivussa. Ehkä siitä yhteinen harrastus ;)
Kevätaurinko pitää siitä huolen, että hyvä mieli pysyy. Ihminen, tai ainakin minä, herään uuteen eloon kesän lähestyessä.

Musiikkia mankkoihin ja hymy huulille, nauttikaa kaikki viikonlopusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti