tiistai 30. huhtikuuta 2013

vappufiiliksissä

Otsikko sinänsä johtaa ehkä hieman harhaan. Meillä ei juurikaan vietetä vappua, ei ainakaan erityisemmin. Ja juuri se tekee tästä niin ihanaa.
Ei ole edes monta vuotta sitten siitä, kun oli lähes pakko keksiä jotain tekemistä jos tulossa oli vaikka vappu tai uusivuosi. Nyt voi vedota perheeseen ja salaa tai vaikka avoimestikin olla iloinen siitä, että saa vain köllöttää kotona. Tänä vuonna kukaan ei edes ole ehdottanut olevansa lapsenvahtina pojallemme vappuna. Taitavat jo tuntea minut tarpeeksi hyvin. Viime vuonna sain ehdotuksen ja taisin katsoa vähän kieroon. Ei, kukaan muu ei hoida lastani vappuna tai muinakaan pyhinä. Minulle juuri se lapsen läsnäolo tekee pyhästä erityisen. Tänäänkin olemme nyt saunoneet perheen kesken, syöneet hyvin ja puhaltaneet ilmapalloja ja serpentiinejä. Voi sitä kikatuksen määrää, kun lattia oli täynnä ilmapalloja ja serpentiinit lentelivät. Että vaihtaisin sen johonkin aikuisten omaan juhlintaan, never!!!!!
Ostin matkalla töistä tarhaan foliopallon, smurffinmuotoisen. Voi mikä elämys oli hypätä autoon ja löytää iiiso smurffi autosta. Tällaisia pieniä elämyksiä on ihana tarjota lapselle.
Puhumattakaan äidin onnesta, kun supersuloinen kissa jäi aamulla tarhaan. Tarhassa oli vappunaamiaiset. Asu päälle ja viikset kajalilla poskille. Tiedän, että kaikki eivät rakasta näitä tarhan erikoispäiviä, tämä äiti rakastaa kaikkea tällaista ekstraa hauskuutta =)
Tässä vielä kuva kissastamme, vappuiloa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti